Zamieszczone przez DirkDiggler
czy tak wszystko na czerwono nie jest za mdły ?
Zamieszczone przez DirkDiggler
ps
zapraszam http://www.allegro.pl/item159851901_...g_zegarow.html

ja mam zieloniutkie podswietlenie, a to co przerabialem to bylo jakis czas temu w innej octavce - koles kiedys wstawil sobie climatronic z panelem od VW i zeby mu sie wszystko zgralo, to podstawietlenie zegarow jak i wszystkich przyciskow chcial miec jak w VW... ladnie to wyszlo, w sumie z zegarami nie ma az tak duzo pracy, z przyciskami strasznie sie nameczylem - poczatkowo chcialem to samo zrobic u siebie, ale... chyba znacie pojecie: lenistwo

przyciski od szyb baku itp - jak wyciagniesz radio to od spodu dobieraj sie do przyciskow, wyjda bez problemu. Z przyciskami raczej nie bedziesz mial problemu, wszystkie przyciski sa na zatrzaski, nie pamietam juz jak tam bylo, ale chyba w pokretle od swiatel sa diody smd, a reszta ma zwykle LEDy... a i jeszcze cos mi sie przypomina ze ktorys przycisk mial sprezynki z ktorymi mialem problem przy skladaniu, chyba ten od szyby. jesli masz climatronic to i problemu w tej czesci nie powinienes miec, ale jesli masz pokretla to nie wiem jak rozwiazac problem w tej sytuacji, sam sie glowkowalem nad tym i do niczego nie doszedlem. kiedys w astrze jak przerabialem podswietlenie, to zrobilem plytki w ksztalcie tych kolek na panelu nawiewu, na plytce oczywiscie wytrawilem sciezki, na ktorych rowno rozmiescilem LEDy, bylo duzo roboty, nie bylo jak tych ringow przykleic od spodu, ostatecznie udalo sie to zamontowac, ale efekt koncowy nie zadowal mnie - chociaz gosciowi ktoremu to robilem podobalo sie bardzo. nie wiem jak to wyglada w Octavce, moze wstawienie zarowek wystarczy

Komentarz